Abiznis

Sajam rada "Promoviši sebe" 2. aprila u Ulcinju

Drugi lokalni sajam rada biće organizovan 2. aprila od 11 časova u Hotelu "Mediteran" u Ulcinju. Sajam se organizuje u saradnji sa Opštinom Ulcinj, ulcinjskim Biroom rada Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, Turističkom organizacijom Ulcinj, Centrom za ekonomski razvoj i Televizijom Teuta.
Sajam rada "Promoviši sebe" 2. aprila u Ulcinju
Portal AnalitikaIzvor

- Na sajmu će poslodavci tražiti radnike kako u sezonskom tako i za stalno zaposlenje. Nezaposlena lica dobiće priliku da konkurišu za radna mjesta koja zadovoljavaju njihove radne sposobnosti u vidu kratkog intervjua koji će kasnije poslodavci razmatrati i odabrati lice koje najviše odgovara njihovim potrebama - navodi se u najavi ovog događaja.

Organizatori dodaju da sajam rada omogućava da poslodavci na brz i efikasan način pronađu adekvatnu radnu snagu, a nezaposleni sigurno zaposlenje.

- Prošlogodišnjom posjetom smo bili jako zadovoljni, s obzirom na to da je novi projekat Opštine Ulcinj. Ove godine se nadamo, kako po najavama poslodavaca tako i korisnika, da će posjećenost biti još veća. Očekujemo vas u velikom broju kako bi dali podršku jednom još uvijek novom projektu i kako bi ispunili vaša poslovna očekivanja - izjavio je direkor Hotela "Mediteran" Seljatin Djeljošević.

Foto: mne.ul-info.com

Portal Analitika