Zabava

Zašto sam dozvolio da mi supruga ima seks s drugim muškarcima

Pedesetogodišnja Robin Rinaldi je u knjizi “Good Girl” otkrila detalje otvorenog braka sa Skotom Manisfeldom koji je trajao 17 godina…
Zašto sam dozvolio da mi supruga ima seks s drugim muškarcima
Portal AnalitikaIzvor

Kada je Robin napisala ovu knjigu u kojoj je otkrila da je tokom svog sedamnaestogodišnjeg braka provodila dane i dane u krevetima drugih muškaraca, suprug Skot nije želio da komentariše djela svoje supruge. 

Ipak, nakon nedugo vremena Skot je odlučio da ispriča svoju stranu priče. 

On nikada nije misilio da će njihov brak da se pretvori u poligamni i to nije nešto što je on želio da se dogodi. 

“Nisam želio da vodimo otvoreni brak, ali sam mislio da ako bih bio protiv toga došlo bi do razvoda. Odlučio sam da pokušamo jer možda bi nešto dobro proizišlo iz toga za nas dvoje”, kaže Skot. 

Mogući razlog zašto je Robin odlučila da vodi otvoreni brak je taj što Skot nikada nije želio da postane otac. On se čak odlučio i za permannentnu kontracepciju- vazektomiju kada je njegovoj ženi postalo jasno da nikada neće proširiti porodicu. 

“To veče legla sam u krevet i pomislila da ništa neće ostati iza mene i da neću imati nikoga. Tada sam odlučila da ću živjeti punim plućima. Kada nisam mogla da imam to što sam željela, imaću to drugo”, objasnila je Robin. 

Kako nisu mogli da trpe troškove razvoda, Robin je tokom nedjelje živjela sama u drugom stanu, dok je za vikend dolazila kod supruga gdje su živjeli kao i svaki normalan bračni par. Pravila su bila da oboje moraju da praktikuju siguran seks s drugim osobama i da se ne upliću u veze s poznanicima. 

Robin je čak postavila i onlajn oglas u kome sebe opisuje kao profesionalnu, obrazovanu i atraktivnu ženu koja je u otvorenom braku i traži muškarca koji će istražiti njenu seksualnost. 

I dok je Robin otvoreno u knizi pisala o seksu s drugim muškarcima, Skot kaže kako se viđao s nekoliko žena, a u krevetu završio samo s jednom ženom. 

Na kraju, brak nije mogao da istrpi ovakve okolnosti. Robin se zaljubila u jednog od muškaraca s kojim se viđala, a Skot je danas u srećnoj vezi s drugom ženom i kaže kako je na otvoreni brak pristao jer je znao da njihov odnos nema budućnost. (Super Žena)

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.