Abiznis

M:tel: Telefoni na rate uz postpaid pakete

Kompanija m:tel uz Odaberi Plus pakete, koji omogućavaju minute i poruke prema svim mrežama u Crnoj Gori, neograničeni Internet i jedinstvenu m:box aplikaciju, od sada u ponudi ima i telefone.
M:tel: Telefoni na rate uz postpaid pakete
Portal AnalitikaIzvor

“U svim poslovnicama m:tel-a korisnike očekuju vrhunski telefoni na čak 24 rate, uz popust na pretplatu do 50 odsto. Iz ponude izdavajamo Samsung G355HN koji korisnici plaćaju samo 9,5 eura mjesečno, zatim Huawei G620S 8,3 eura, LG D331L Bello samo 9,9 eura.  Samsung SM G900 Galaxy 5 korisnici mogu kupiti za samo 28,7 eura mjesečno, a Samsung SM A500FU(A5) za 21,8 euro mjesečne rate.  Telefone je moguće kupiti i uz ostale postpaid pakete, uz odgovarajuću mjesečnu ratu. Ova ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Akcija traje do 30. aprila. Popusti na pretplatu zavise od odabranog tarifnog profila. Aplikacija m:box se može preuzeti sa Google Play Store-a i App Store-a. Uslovi korišćenja m:box aplikacije nalaze se na korporativnom sajtu m:tel-a”, navedeno je u saopštenju.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

 
 
 
Portal Analitika