Zabava

Ruska vojna televizija ponudila Klarksonu posao

Ruska televizija u vlasništvu ministarstva odbrane ponudila je posao bivšem voditelju popularne britanske emisije o automobilima "Top Gir" Džeremiju Klarksonu, koji je ove nedjelje dobio otkaz.
Ruska vojna televizija ponudila Klarksonu posao
Portal AnalitikaIzvor


BBC je saopštio u srijedu da neće biti obnovljen ugovor voditelju "Top gira" Klarksonu zbog incidenta sa napadom producenta, čime je okončan njegov rad na izuzetno popularnoj emisiji.

Televizija Zvijezda TV objavila je na svom vebsajtu pismo Klarksonu u kome ga poziva u Moskvu u aprilu da razgovaraju o pokretanju pokretanju programa o automobilima u Rusiji.

Televizija Zvijezda je navela takodje izjavu Klarksonovog predstavnika koji je rekao da je ponuda proslijedjena njegovom klijentu i da je on razmatra.

"Top gir" se prikazuje u Velikoj Britaniji od 1977, ali je dolaskom Klarksona na čelo emisije 1988. postao popularan.

"Top Gir" je bio jedna od najuspješnijih emisija svih vremena na BBC, koja se emitovala u više od 200 zemalja i doprinosila više od 50 miliona funti godisnje profita, a budžet za samo jednu emisiju je bio čak milion funti.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.