Fudbal

"Zbornaji" stiže podrška iz Srbije

Navijačka grupa "Pravoslavna armija" krenula je sinoć iz Srbije za Podgoricu na večerašnji meč između Crne Gore i Rusije, ali ne kao podrška komšijama, već će se pridružiti na tribinama "pravoslavnoj braći" iz daleke Rusije.
"Zbornaji" stiže podrška iz Srbije
Portal AnalitikaIzvor

Prvi čovjek Sveruskog društva navijača Aleksandar Šprigin najavio je ranije na tviteru da će podršku "ruskoj braći" pod Goricom dati i srpski navijači.

"Prema informacijama dobijenim iz Beograda i iz Crne Gore meč pod Goricom može biti jako interesantan. U podršci ruskoj braći priključiće se brojni srpski navijači", objavio je Šprigin na svom tviteru.

Foto: Facebook/Balkanski navijaciFoto: Facebook/Balkanski navijaci

Podsjetimo, predsjednik Komisije za bezbjednost na fudbalskim takmičenjima, Dragoljub Sekulić proglasio je ovu utakmicu za visokorizičnu.

On je crnogorske navijače pozvao na fer navijanje i precizirao da se na stadion neće moći ući sa kišobranima i zastavama s tvrdom drškom.

Za obezbjeđenje utakmice angažovano je više od 200 pripadnika "zaštitarske službe" i, kako je navedeno, "dovoljan broj" pripadnika policije. (Portal RTCG)

Portal Analitika