Svijet

Njemački mediji: Lubica ostavila djevojka, pa sa sobom u smrt poveo 149 ljudi

Kopilot je ionako patio od depresije, od koje se liječio 18 mjeseci. Ipak je prošao sve testove i bio je smatran sposobnim za letjenje. Policija našla "značajan trag" u njegovom stanu.
Njemački mediji: Lubica ostavila djevojka, pa sa sobom u smrt poveo 149 ljudi
Portal AnalitikaIzvor

Mladi kopilot "Džerman vingsa" Andres Lubic najvjerovatnije je prolazio kroz ličnu krizu u trenutku kada je odlučio da obori "erbas" A320 njemačke lou-kost kompanije.

Njemački mediji pišu da se 28-godišnjak borio sa emocijama i depresijom poslije propale ljubavne veze. Vjeruje se da je upravo to bio razlog zašto je upravo on “erbas” namjerno oborio i u smrt sa sobom poveo još 149 ljudi.

Osim toga, ispostavilo se da je Lubic patio od depresije, zbog koje se liječio 18 meseci. To se dešavalo 2009-10. godine i za to vrijeme nije letio.

Navodno, sledeća godina trebalo je da bude najsrećnija u njegovom životu jer je trebalo da se oženi, ali djevojka ga je ostavila.

Međutim, kako prenosi Kurir, niko od njemu najbližih nije primijetio da sa njim nešto nije u redu niti je pomišljao da bi mladi i bogati Njemac mogao da uradi ovako nešto.

Nova teorija zašto je do nesreće došlo pojavila se svega nekoliko sati pošto je policija, koja istražuje nesreću, objavila kako je došla do ovog saznanja.Policija je prethodno pretresla njegov stan, ali nije objelodanila kako je došla do zaključka da je ljubavni raskid uzrok ove strašne tragedije. I istražitelji su prilično tajanstveni, kažu da su našli "značajan trag", ali da to nije oproštajno pismo. (Agencije)

 

Portal Analitika