Svijet

Njemački mediji: Lubica ostavila djevojka, pa sa sobom u smrt poveo 149 ljudi

Kopilot je ionako patio od depresije, od koje se liječio 18 mjeseci. Ipak je prošao sve testove i bio je smatran sposobnim za letjenje. Policija našla "značajan trag" u njegovom stanu.
Njemački mediji: Lubica ostavila djevojka, pa sa sobom u smrt poveo 149 ljudi
Portal AnalitikaIzvor

Mladi kopilot "Džerman vingsa" Andres Lubic najvjerovatnije je prolazio kroz ličnu krizu u trenutku kada je odlučio da obori "erbas" A320 njemačke lou-kost kompanije.

Njemački mediji pišu da se 28-godišnjak borio sa emocijama i depresijom poslije propale ljubavne veze. Vjeruje se da je upravo to bio razlog zašto je upravo on “erbas” namjerno oborio i u smrt sa sobom poveo još 149 ljudi.

Osim toga, ispostavilo se da je Lubic patio od depresije, zbog koje se liječio 18 meseci. To se dešavalo 2009-10. godine i za to vrijeme nije letio.

Navodno, sledeća godina trebalo je da bude najsrećnija u njegovom životu jer je trebalo da se oženi, ali djevojka ga je ostavila.

Međutim, kako prenosi Kurir, niko od njemu najbližih nije primijetio da sa njim nešto nije u redu niti je pomišljao da bi mladi i bogati Njemac mogao da uradi ovako nešto.

Nova teorija zašto je do nesreće došlo pojavila se svega nekoliko sati pošto je policija, koja istražuje nesreću, objavila kako je došla do ovog saznanja.Policija je prethodno pretresla njegov stan, ali nije objelodanila kako je došla do zaključka da je ljubavni raskid uzrok ove strašne tragedije. I istražitelji su prilično tajanstveni, kažu da su našli "značajan trag", ali da to nije oproštajno pismo. (Agencije)

 

Portal Analitika

Komentari (8)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
S Suđenje
27.03.2015. 19:47

U našem narodu ima izreka "Sebep i suđenje idu zajedno!" Da to malo prevedem za one koji ne znaju šta je sebep. Sebep je uzrok a suđenje je posljedica! Dakle, Aleluja je dobro rekao ono o stajanju na šinama dok nailazi voz. Ako iznenada iskočiš ispred voza nema toga boga pa ni Ristovog da te može spasit. Najbolje je ne izazivat sudbinu i očekivat da će te On spasit. Ovo što reče ovaj komentator o generalu Džeksonu to nije božja volja već zakoni vjerovatnoće koliko će vojnika ostat u životu poslije plotuna po njihovim redovima! General je jedno shvatio: da mu se isto piše pa bojao se ili ne za svoj život. On je shvatio da je samo jedan šarafčić u ratnoj mašini i da ne može upravljat onim što se zove sudbina Još jednom tvrdim da su strašljivci najveći vjernici jer očekuju neku nagradu za to svoje vjerovanje! No niko se nije iz mrtvih vratio da potvrdi postojanje tog drugog svijeta! To je uspjelo samo u šali Eru s onoga svijeta!

1
1
v veliki Bog,ALELUJA
27.03.2015. 15:02

Nazalost POGRESNO poimanje religije MOZE BITI kontra LJUDSKOM drustvu I SEBI samoma KAO samoubice dzihadisti kamikaze ITD.... aLI OVO SPADA VEC U DRUGU PRICU, treba Boga spoznati ,NE MOZETE STATI NA sine CEKATI VOZ DA VAS UDARI I POZIVATI SE Boga DA VAS spasi NIJE bog naivan.

3
1
j jEKSON
27.03.2015. 14:58

Mi znamo da POSTOJI nama NIJESU potrebiti DOKAZI ,vi KOMUNJARE i ATEISTI dokazite da ne POSTOJI.TI ATEISTO KAZES: ...Pa zna se strah od smrti, ... jA TI KAZEM DA ISTINSKI VJERNICI nemaju STRAHA od smrti oni su joj uvijek NAREDNI kako nas nas VLADIKA RADE ucijase. Imate GENERALA JUZNJACKE vojske JEKSONA-stonvil kojemu se SLIKA NALAZI na DOLAR iako je bio za JUG. NJEGOVA HRABROST VJERA U BOGA je ANTALOGIJSKI ZAPIS-jednog KAPETANA,znamo kako SU SE NEKADA VODILI ratovi FORMACIJE STANES PUCAS IDES STANES I TAKO PUNIS PUSKU, I pida OVI KAPETAN jeksonA ..GOSPODINE gENERALE KLEDAM KAKO STE MIRRNI BEZ STRAHA OD smrti ,A ON KAZE ,,JA TU NE UTICEM kad ME bog POZOVE U njegovim SMO RUKAMA JA O SMRTI NE RAZMISLJAM..nevjerovatan ISTNSKI VJERNIK BIO TAJ jekson ,IMATE I NJEGOV SUD ZA DEZERTERE DJE IH strijelja DAKLE PREPLICE SE vjera PATRIJOTIZAM SMRT OSOBA ZA diskusiju!

3
1
P PSIHOLOG Rajko
27.03.2015. 13:26

Da ti neznas sto je bio? To je vjerovatno bila INICIJALNA KAPISLA -EMOCIJE su STRASTI koje MENJAJU LJUDSKI KARAKTER do neslucenih RAZMJERA , VJERA U BOGA je SPAS za svaku PRILIKU. ALELUJA, Ovaj Andreas da je vjerovao u Boga nebi to uradio. Vjerujte CRNOGORCI u BOGA svima ce nam biti BOLJE., vama ce biti LAKSE i u BEDI-BOGASTVU SRECI NESRECAMA, ALELUJA, https://youtu.be/KnQGs24U1e8

2
4
S S verom U BOGA
27.03.2015. 13:56

ATEISTI KOMUNISTI odbacite ,KOMUNIZAM ATEIZAM on nije dobar za vase ZDRAVLJE vjerujte U BOGA-vjerujte imajte vjeru u BOGa - i nase DRUSTVO bit ce SRECNIJE i ZDRAVIJE. BOG POMAZE BRACO CRNOGORCI,

2
2
Z Za Psihologa R.
27.03.2015. 14:15

Šta je stvorilo "boga"? Pa zna se strah od smrti, i strah od nerazumljivog i neobjašnjivog! Kad je Bog dokazao svoje postojanje? Nikad i niđe. Svi ti dokazi o postojanju b i ć a koje nama vlada su koještarije! Najubolji dokaz protiv Boga su službenici koji su tu da uspostave vezu između vjernika i Boga. dakle oni "imaju" pristup kod Boga i Bog ih sluša! Takav je npr naš bogougodnik i božji doglavnik Amfilohije! ? Amfilohije u ime Boga i Sv Save obožava masovne zločince proglašavajući ih srpskim herojima, otima CG crkvu i daruje je beogradu, kune CG i Crnogorce, psuje nacionalne manjine, posebno poturice i brozomorce!

3
2
A Ateisticka podmetanja
27.03.2015. 15:11

,,,Amfilohije u ime Boga i Sv Save obožava masovne zločince proglašavajući ih srpskim herojima,,, TO NIJE TACNO STO TI KAZES, OTAC NAS mitropolit AMFILOHIJE zlocine ne opravdava AMFILOHIJE nije SUDIJA ,sudovi treba da se pozabave ZLOCINIMA ,CRKVA ima svoju SLUZBU a ona je u sluzbi BOGA sve je zapisano kako se postupa sa GRESNICIMA koje GREHOVE Bog oprasta i KAKO CRKVA ne cinkari GRESNE to nije ni njen posao ali ona i ne KRIJE NIKOGA jer PRED BOGOM SE NE MOZE NIKO sakriti, ove POJMOVE KOMUNJARE trebate RAZUMJETI.

2
1
A Anonimno-1708718219
27.03.2015. 12:29

Nije to bio povod.

2
2