Društvo

Ukradene slivničke rešetke vrijedne 12.500 eura

Šteta koju su prouzrokovali građani krađom slivničkih rešetaka u Glavnom gradu za prva tri mjeseca ove godine iznosi 12.500 eura.
Ukradene slivničke rešetke vrijedne 12.500 eura
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Vršilac dužnosti izvršnog direktora d.o.o. "Putevi", Violeta Klikovac, rekla je za Antenu M da se krade i vertikalna signalizacija, kao i ležeći policajci.

"Dešava se da u toku dana imamo osam ukradenih slivničkih rešetki samo u jednoj ulici. To je bio slučaj u Ulici 8. marta. Šteta na nivou prošle godine bila je oko 40.000 eura, a za prva tri mjeseca ove godine 12.500 eura samo za ukradene slivničke rešetke, da ne govorim o vertikalnoj signalizaciji i ležećim policajcima", navela je Klikovac.

Kako je najavila, za mjesec će biti pokrenut sajt društva "Putevi", koji će biti koristan za građane, ali i za to preduzeće.

"Nama je dobrodošla svaka primjedba i sugestija građana, da jave za ukradenu slivničku rešetku, vertikalni znak, udarnu rupu, zato što nas građani prijavljuju i mi plaćamo odštetu, a to ne želimo", istakla je Klikovac.

Prema njenim riječima, građani će putem sajta u svakom trenutku moći da dobiju sve informacije o "Putevima", gdje su i šta radili, koliko su novca potrošili. Tamo će, takođe, biti objavljivane sve informacije u vezi sa javnim nabavkama.

Portal Analitika