Zabava

Ljubav cvjeta

Nama je sjajno, nema govora o raskidu, kaže glumac za „Blic“ o šuškanjima da se veza ovog glumačkog para nedavno okončala u Zagrebu.
Ljubav cvjeta
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Uprkos glasinama da su raskinuli, ljubav između Stefana Kapičića (36) i Ivane Horvat (26) jača je nego ikada.

Informacija o raskidu se pojavila pošto je Ivana otišla bez Stefana sa zagrebačke premijere filma „Bićemo prvaci svijeta“. Blic je pozvao Stefana za komentar, a njega je pitanje da li je i dalje u vezi s Ivanom iskreno nasmijalo.

- Nijesmo raskinuli, uopšte mi nije jasno odakle ta priča. Jeste, ona je otišla malo ranije sa premijere u Zagrebu, ali imala je obaveze. Zajedno smo došli i među nama je sve u redu - rekao je glumac.

On se zbog posla vratio u Beograd, a njegova djevojka je ostala u Hrvatskoj.

- Poslovno sam u Beogradu jer sinhronizujem jedan animirani film i neko vrijeme ću provesti ovdje - kaže Stefan.

Podsjetimo, on je prije Ivane godinama bio u vezi sa manekenkom Mirandom Viđak, s kojom je poslije raskida ostao u prijateljskim odnosima.

Ivana i Stefan su se upoznali na snimanju serije u Hrvatskoj „Zora dubrovačka“. Veza su započeli poslije toga, ali u početku su je držali u dubokoj tajnosti. Ipak, Stefan je kasnije odlučio da predstavi javnosti novu djevojku na žurki povodom završetka snimanja „Bićemo prvaci svijeta“ i otad se zajedno pojavljuju na svim događajima.

Portal Analitika