Politika

MEDOJEVIĆ: Krivokapić je glavni koordinator operacije razbijanja opozicije

Demokratski front je pokazao kako se bori protiv mafijaskog režima. Nažalost, pored režima u napadu na opoziciju se uključio medijsko-bankarsko- tajkunski koncern oko Vijesti koji su uz pomoć službi i udbaških medija, sinhronizovano razbijali jednu po jednu opozicionu stranku, napisao je na svom Fejsbuk profilu funkcioner DF-a i lider PzP-a Nebojša Medojević.
MEDOJEVIĆ: Krivokapić je glavni koordinator operacije razbijanja opozicije
Portal AnalitikaIzvor

On je istakao da je glavni koordinator razbijanja opozicije lider SDP-a Ranko Krivokapić i ponovio da je glavni plijen bio DF ali da “su tu polomili zube i doživjeli fijasko”.

- Cilj ovog napada na kompletnu opoziciju je bio zaustavljanje protesta po svaku cijenu i pravljenje neke nove "opozicije" kojom bi upravljali vlasnici Vijesti. I time vjerovatno pravili neke dilove sa djelovima režima. Glavni koordinator ove operacije razbijanja opozicije i pravljenja nove tzv "konstruktivne opozicije" je Ranko Krivokapić, koji je sa ovim medijsko-bankarsko-tajkunskim lobijem pokušao da stvori novu političku strukturu kojom bi se upravljalo iz sjenke. Ovakva tajna subverzivna drušutva su zabranjena Ustavom. Ne mogu nas zaustaviti, ali su nas usporili - poručio je Medojević.

Portal Analitika