Društvo

Cetinje: Napreduju radovi u Mojkovačkoj, od sjutra posebni pravci za ulaz i izlaz iz grada

Radovi na posljednjoj fazi rekonstrukcije saobraćajnog koridora na ulazu u Cetinje teku prema planu i otud će od sjutra u funkciji biti novi režim saobraćaja, koji će teći posebnim pravcima za ulaz, odnosno izlaz iz grada, saopšteno je iz Kabineta gradonačlnika Prijestonice.
Cetinje: Napreduju radovi u Mojkovačkoj, od sjutra posebni pravci za ulaz i izlaz iz grada
Portal AnalitikaIzvor

Naime, kako je saopšteno iz Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj, počev od petka, 27. marta, umjesto dosadašnjeg dvosmjernog režima saobraćanja Belvederskom ulicom, na snazi će biti sljedeći privremeni režim saobraćaja:

Ulaz u grad / Tranzit ka Lovćenu, Njegušima i Katunskoj nahiji: Saobraćaj će teći jednim smjerom kroz naselje Crna Greda, a potom pored benzinske pumpe u Mojkovačkoj, dijelom Ivanbegove i Mojkovačke ulice.

Izlazi iz grada u pravcu Podgorice i Budve: Saobraćaj će teći jednim smjerom ulicama Baja Pivljanina – Vuka Mićunovića – Vučedolska – Belvederska, do magistralnog puta M-2.3 (Podgorica – Cetinje – Budva).

Inače, tokom radova na ulazu u grad, rekonstruisane su Mojkovačka, Grahovska i Ivanbegova ulica, a izgrađena je i nova saobraćajnica koja povezuje Mojkovačku i Grahovsku ulicu. Na cjelokupnoj navedenoj dionici, izgrađena je nova kanalizaciona, atmosferska i vodovodna mreža, uz instalaciju nove, energetski efikasne javne rasvjete.

Radovi će biti okončani 30. aprila.

Foto: cetinje.me

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.