Abiznis

MBA: Formiran odbor za građevinarstvo

Montenegro Biznis Alijanse formirala je Odbor za građevinarstvo. U Odboru su kompanije članice MBA koje iz građevinskog sektora: Atlas Invest, Montenegropromet, Čelebić, Krušo, Normal Company, 7. avgust, Vilusi i Ing-Invest.
MBA: Formiran odbor za građevinarstvo
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Iz MBA je saopšteno da su u Odboru i predstavnici javnog sektora iz Zajednice Opština i Ministarstva održivog razvoja i turizma.

“Za predsjednika Odbora izabran je mr Vladimir Čvorović iz kompanije Atlas Invest, koji će voditi Odbor uz pomoć podpredsjednika Odbora Ilije Radulovića iz kompanije Ing - Invest", kazali su iz MBA.

Na konstutativnom sastanku su utvrđene prve teme kojima će se Odbor baviti: Regulativa o procjeni nekretnina, snažnije uključivanje ekonomsko-tržišnih projekcija u prostornom planiranju i modeli za upravljanje građevinskim zemljištem.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.