Društvo

Green home: Sat za planetu podržale brojne kompanije

Kompanije T–mobile, Telenor, Uniqa osiguranje, Merkator, Tržni centri Delta City, Mall of Montenegro i Bazar, hotel Ramada i mnogi drugi podržali su akciju Sat za planetu tokom koje će se u subotu 28. marta ugasiti svjetla od 20:30 do 21:30 časova u Podgorici.
Green home: Sat za planetu podržale brojne kompanije
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz nevladine organizacije Green home, simboličnim gašenjem svjetla na Trgu Republike i mostu Milenijum i Podgorica će se priključiti svjetskom događaju, pa će tokom 60 minuta u mraku, na trgu biti organizovan zabavni program u kome će učestvovati mladi virtouz sa loptom Sanel Pepić, plesna škola Buena Vista i mlada podgorička grupa Paranpaščad.

Najmlađim stanovnicima Glavnog grada će se predstaviti njihovi vršnjaci iz predškolske ustanove Maša i balerine baletske škole Princeza Ksenija, a pored Podgorice, kampanja će biti organizovana i u Danilovgradu, Beranama, Tivtu, Kotoru, Baru, Kolašinu, Žabljaku, Ulcinju i Pljevljima

Javno preduzeće Gradski prevoz Podgorica i ove godine će se pridružiti akciji besplatnom vožnjom građana 28. marta u cijeloj gradskoj zoni i na svim svojim linijama u vremenskom intervalu od 20:30 do 21:30.

Učešće u akciji su uzeli i studentski radio Krš kao i studenti Fakulteta vizuelnih umjetnosti koji su pripremili zanimljive info grafike koje će građani moći da pogledaju tokom trajanja programa na Trgu Republike, a Crnogorski elektroprenosni sistem će i ove godine pratiti promjene u potrošnji električne energije u vrijeme održavanja akcije.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.