Zanimljivosti

LAŽI KOJE ŽIVIMO: Ovaj video oduzeće vam samo 8 minuta, a otvoriće vam oči

Spenser Četkart je napravio katki dokumentarni film pod nazivom „Laži koje živimo“. U njemu on preispituje slobodu ljudi, školstvo, novac, kapitalizam, zaštitu prirdoe, klimatske promJene i naš uticaj na njih.
LAŽI KOJE ŽIVIMO: Ovaj video oduzeće vam samo 8 minuta, a otvoriće vam oči
Portal AnalitikaIzvor

- U ovom trenutku možete da budete bilo gdje, da se bavite se bilo čim. Umjesto toga sjedite sami za računarom. Šta nas to sprječava da radimo šta želimo, da budemo gdje želimo da budemo? Svakog dana se budimo u istoj sobi i pratimo isti put, da bismo živjeli isto kao i prethodnog dana. Nekada je svaki dan bio nova avantura, a onda se sve promijenilo. Pre se činilo da vreme ne postoji – danas se čini da ga nema dovoljno. Znači li ovaj način života da smo odrasli, da smo slobodni? Jesmo li zaista slobodni? – počinje on priču u u svom kratkom filmu (koji u sebi sadrži i prevod).

Ovaj video oduzeće vam samo osam minuta, a otvoriće vam oči. (Blic)

 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.