Politika

Sa Danilovićem idu i Radonjić, Milan Lekić, Bešović...

Sjednica Glavnog odbora Nove srpske demokratije, na kojoj će biti raspravljano o statusu zamjenika predsjednika te stranke Gorana Danilovića, biće održana u nedjelju, 29. marta, saznaje Pobjeda.
Sa Danilovićem idu i Radonjić, Milan Lekić, Bešović...
Portal AnalitikaIzvor

Više izvora Pobjede je saopštilo da je Danilović već donio odluku o napuštanju Nove i da će tu svoju odluku objelodaniti na sjednici najvažnijeg organa stranke.

U stranci se trenutno vrše prebrojavanja ko ostaje, a ko odlazi sa Danilovićem.

Goran Danilović ide iz Nove kao i bivši šef odborničkog kluba u Podgorici Goran Radonjić koji je njegov kadar. Odlazi sigurno i odbornica iz Podgorice Branka Bešović. Ostaje da se vidi status predsjednika Odbora Nove iz Pljevalja Milana Lekića, koji je takođe blizak Daniloviću i očekuje se njegov odlazak rekao je izvor Pobjede.

Danilović je ranije kazao nakon što je podnio ostavku na funkciju šefa poslaničkog kluba DF-a da se „koncepcijski i politički" razlikuje od većine članova Predsjedništva Nove. Sličnu argumentaciju o napuštanju Demokratskog fronta iznio je i Radonjić navodeći da dijeli razočarenje građana višemjesečnim dešavanjima u Frontu. Osim Danilovića u Predsjedništvu Nove su i Slaven Radunović, Budimir Aleksić, Emilo Labudović, Strahinja Bulajić i Milutin Đukanović, koji su čvrsto uz predsjednika Andriju Mandića.

Danilović je prije dva dana na svom postu na društvenoj mreži Facebook, aludirajući na svoje partijske kolege, naveo da je na meti partijskih botova koji su plaćeni da ga pljuju po portalima i društvenim mrežama.

Portal Analitika