Fudbal

Radulović: Naš trio bolji od Rusa

Jedan dio trenerske karijere Miodraga Radulovića vezan je za Rusiju, gdje je u tandemu sa Grofom Božovićem radio u Dinamu iz Moskve. Njihovi nekadašnji igrači sada su uzdanice Fabija Kapela u ruskoj reprezentaciji.
Radulović: Naš trio bolji od Rusa
Portal AnalitikaIzvor

- Imao sam priliku da radim sa Kokorinom, Samedovom i Kombarovom, svi su dobri igrači, a odlično poznajem i ostale fudbalere ruske reprezentacije. Uz dužno poštovanje, nijedan od njih nema kvalitet koji imaju Vučinić, Jovetić i Baša. Optimista sam i mislim da Crna Gora može do velike pobjede - rekao je Radulović za Arenu.

Aktuelni strateg Džahre iskoristio je pauzu u Kuvajtu kako bi doputovao u Podgoricu, između ostalog i da odgleda utakmicu sjutra veče pod Goricom.

- Selektor Rusije Fabio Kapelo pokušava što bezbolnije da napravi smjenu generacije, a da istovremeno ima i rezultate. Njegov cilj je plasman na Evropsko prvenstvo, ali i priprema ekipe za naredni Mundijal u Rusiji. To nije baš lak posao, što se vidi po broju bodova u kvalifikacijama. Rusi nesporno imaju ozbiljnu reprezentaciju i biće težak protivnik. Ali i njima je meč jako bitan kao i nama. Uz pomoć sa tribina, uz maksimum svih igrača, vjerujem da će Crna Gora osvojiti tri boda koja će značiti korak bliže Evropskom prvenstvu - ističe Radulović.

Portal Analitika