Rukomet

RSCG: Vujošević suspendovao šestoricu Mojkovčana i dvojicu Budvana

Direktor rukometnih liga Milorad Vujošević pokrenuo je disciplinski postupak i suspendovao šestoricu rukometaša Mojkovca i dvojicu Budvanske rivijere zbog prekida utakmice ta dva kluba.
RSCG: Vujošević suspendovao šestoricu Mojkovčana i dvojicu Budvana
Portal AnalitikaIzvor

Meč Mojkovca i Budvanske rivijere u 11. kolu Prve lige prekinut je u 39. minutu zbog tuče igrača, kao i ulaska publike na teren. Bilo je dogovoreno da se isprazne tribine, kako bi susret bio nastavljen, ali to nije dozvolio gazda domaćeg kluba Vladeta Rakočević.

Disciplinski postupak, do čijeg okončanja će biti suspendovani, pokrenut je protiv igrača Mojkovca Dušana Žurića, Borisa Savića, Predraga Sošića i Marka Tomovića i pivota Budvanske rivijere Stefana Čizmovića.

Pod suspenzijom su i Rakočević i doktor Mojkovca Milovan Bogavac, kao i službeni predstavnik Budvana Miodrag Stevović, a pokrenut je disciplinski postupak protiv oba kluba.

Mojkovac, do okončanja disciplinskog postupka, neće moći da igra utakmice u svojoj dvorani Vuksan Đukić. Klubovi, igrači i predstavnici koji su pod suspenzijom moraće u roku od 48 sati direktoru liga dostaviti izjave o dešavanjima na utakmici.

Portal Analitika