Muzika

Tom Novy prva zvijezda Spring Break Montenegro festivala!

Spring Break Montenegro s ponosom najvljuje prvu zvijezdu ovogodišnjeg festivala, koja će nastupiti 13. i 14. juna na Kamenovu.
Tom Novy prva zvijezda Spring Break Montenegro festivala!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Hedonista i ekscentrik... nepredvidljiv, ali u najpozitvnijem smislu te riječi. Jedan od najbitnijih predstavnika Njemačke house scene današnjice - Tom Novy.

Počevši sa prvim uspješnim signlom 1995. „I House you“, Tom Novy ne samo da je postavio standarde kada je u pitanju house muzika, već najavio deceniju preporoda kompletnog elektronskog žanra.

Čuven po svojim numerama: "Superstar" (1996), "I Rock" feat. Virginia (1998) "Pumpin" (2000) i "My Definition" (2001) kao prvi, zvanični album, ulazi u „Top 10“ izvođača sa svojim hitom "Lovin U" 2004. godine, a zatim sa "Take it" preuzima lidersku poziciju na srednjoevropskom podneblju, postajući „najslušaniji dance single“ iste godine.

Do danas je ostao na listi „Top 10 - najslušanijih DJ-eva“ u Velikoj Britaniji.

Svi posjetioci mogu da očekuju vrhunski provod na Kamenovu u junu!

Podsjećamo sve vjerne fanove, da su promotivni dvodnevni paketi i dalje u prodaji i to do petka, 27. marta a po poklon cijeni od samo 7 eura!

Pakete možete kupiti širom Crne Gore, na svim prodajnim mjestima „Tobacco shop“ i „Štampa“. Više informacija o prodajnim mjestima na www.gigstix.me.

A.P.

Portal Analitika