Politika

Murić novi predsjednik OO Pozitivne CG u Rožajama

Na današnjoj sjednici Opštinskog odbora Pozitivne Crne Gore u Rožajama, jednoglasno je za novog predsjednika izabran Samir Murić.
Murić novi predsjednik OO Pozitivne CG u Rožajama
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Murić je kazao da će se kao predsjednik Opštinskog odbora zalagati za što veće učešće mladih u procesu donošenja političkih odluka i pozvao mlade Rožaja kao i ostale građane da se u što većem broju uključe u rad Opštinskog odbora Pozitivne Crne Gore, kako bi zaustavili iseljavanje građana i pomogli ekonomskom oporavku osiromašenog rožajskog kraja.

"Odbor će raditi na širenju infrastrukture, kao i promovisanju programa Pozitivne Crne Gore. Glavne smjernice u daljem radu odbora biće i ustanovljavanje kancelarije za pravnu pomoć koja će se baviti prvenstveno problemima sa kojima se Rožajci svakodnevno srijeću", istakao je on.

Kako je najavio, usmjeriće se pažnja na projektne zadatke koji bi pomogli u apliciranju za sredstva koja bi trebalo da omoguće otvaranje novih radnih mjesta i osnivanje mikropreduzeća, što bi bilo i jedino dugoročno dobro rješenje za razvoj lokalne privrede, ali i za njegovanje tradicionalnih zanata.

"Pozitivna u Rožajama nastaviče da kritikuje sva pogrešna ekonomska rješenja, ali i da će u narednom periodu nuditi konkretna rješenja kako da se ti problemi rješavaju", napomenuo je Murić.

Portal Analitika