Abiznis

Saradnja Societe Generale banke Montenegro i Wiener osiguranja

Societe Generale banka Montenegro je potpisala ugovor o zastupanju u osiguranju i sa kompanijom Wiener Stadtische životno osiguranje AD i omogućila klijentima da u svim ekspoziturama mogu kupiti i životno osiguranje ove osiguravajuće kuće.
Saradnja Societe Generale banke Montenegro i Wiener osiguranja
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

“To je već treća osiguravajuća kompanija sa kojom je Banka potpisala ugovor o zastupanju, pored Merkur osiguranja u oblasti životnog osiguranja i UNIQA za neživotno osiguranje”, saopšteno je iz banke.

Pojašnjeno je da osiguravajući proizvodi koje sada klijent može zatražiti u svim ekspoziturama Societe Generale banke Montenegro su životno riziko osiguranje i osiguranje nepokretnosti.

“Obje vrste osiguranja obezbjeđuju kredite kao što su Ključ stambeni kredit, Alat, Multipraktik krediti za refinansiranje i adaptaciju, dok životna osiguranja, bilo da je riječ o Merkur ili Wiener osiguranju mogu biti obezbjeđenje Respekt kredita za penzionere od 10.000 eura, koji se sada  odobravaju na 10 godina”, zaključeno je u saopštenju.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.