Abiznis

UNIQA osiguranje podržava Sat za planetu

UNIQA osiguranje podržaće globalnu kampanju "Sat za planetu" tako što će isključiti svjetleći znak na krovu poslovne zgrade Europoint u Podgorici u subotu 28. marta od 20:30 do 21:30 časova, kao i svjetla u svih 14 poslovnica širom Crne Gore.
UNIQA osiguranje podržava Sat za planetu
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

UNIQA podržava ovu akciju u duhu nove kampanje - Mislim srcem za svoju sreću. Misli UNIQA, a kako su kazali, tako ostaju posvećeni razvoju koncepta društvene odgovornosti u sferi energetske efikasnosti, racionalne potrošnje prirodnih resursa, zaštite životne sredine i smanjivanju i sprječavanju štetnih posljedica nastalih klimatskim promjenama.

Direkcija UNIQA osiguranja nalazi se u Europoint zgradi u Podgorici, objektu koji je represent primjene modela energetske efikasnosti.

Ova sedmospratnica sa oko 10.000 kvadrata, koristi vodeni tok Morače i ima razvijen sistem grijanja i hlađenja putem podzemne vode, što obezbjeđuje zavidnu uštedu električne energije. UNIQA Toranj u Beču, u kome se nalaze kancelarije UNIQA grupe posjeduje Green building certifikat, nagradu Evropske unije koja se dodjeljuje kompanijama i objektima koji doprinose štednji energije i očuvanju okoline.

Portal Analitika