TV / Film

Zbog Lauševića krijem gdje ćemo snimati film

Žarko Laušević je od svojih saradnika i kolega zahtijevao da njegov prvi angažman na filmu poslije 15 godina prođe bez medijske pompe, saznaje „Blic“.
Zbog Lauševića krijem gdje ćemo snimati film
Portal AnalitikaIzvor

Reditelj i scenarista „Smrdljive bajke“ Miroslav Momčilović, glumci, među kojima su i Petar Božović, Irfan Mensur, Miloš Vlalukin..., sve detalje snimanja drže u najstrožoj tajnosti. Ne žele da otkriju lokaciju, vrijeme i početak snimanja, a posebno kriju informacije koje se tiču Žarka Lauševića, koji će u ovom ostvarenju prvi put zaigrati nakon 15 godina.
 

Miroslav Momčilović mora da čuva tajnu

- Morate biti svjesni situacije u kojoj se Žarko nalazi. Specifična je. Mi vam ne možemo reći ni kada, ni gdje, ni kako, ni do kada će snimanje trajati. Tačno je da je Laušević zbog toga došao u Beograd, a do kada će ostati, takođe vam ne mogu reći - rekao je direktor „Brigada filma“, koji je producent „Smrdljive bajke”.
Kako su nam objasnili, zbog Lauševićeve, ali i bezbjednosti cijele ekipe, bar dok je on na setu i u Beogradu, snimaće u najstrožoj tajnosti. Iako je sam reditelj Miroslav Momčilović najavio da u ovom filmu neće biti posebne scenografije, već će se snimati na realnim lokacijama i deponijama u Srbiji, Šarović kaže da će se i pored toga pobrinuti da niko ne otkrije njihov lokalitet.

Portal Analitika