Marketing

Na Jadranskom sajmu sjutra počinje 39. Sajam namještaja

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja pokrovitelj je 39. Sajma namještaja, koji počinje sjutra, 25.marta, na Jadranskom sajmu u Budvi, saopšteno je iz PR Službe pomenutog ministarstva.
Na Jadranskom sajmu sjutra počinje 39. Sajam namještaja
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Sajam namještaja otvoriće u 11 sati h, generalni direktor Direktorata za šumarstvo i drvnu industriju Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja Adem Fetić.

„Ministarstvo je prepoznalo značaj ove manifestacije za razvoj preduzetništva u oblasti drvne industrije u Crnoj Gori u oblasti proizvodnje namještaja kao finalnog proizvoda mnogo veće vrijednosti. Sajam će biti prilika da se sagledaju aktuelni i novi trendovi u oblasti enetrijera i eksterijera, sa aspekta drveta kao sirovine, kao i da se ostvare potrebni poslovni kontakti u traženju tržišta“, stoji u saopštenju.

Tokom drugog dana održavanja Sajma Ministarstvo će organizovati okrugli sto na temu standarda u drvnoj industriji i promjeni trendova na tržištu, na kome će učešće uzeti i ugledni stručnjaci iz ove oblasti. Planirano je da okrugli sto počne u 14 časova.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.