Košarka

Luštica Divelopment AD obnovila ugovor s Teodom

U okviru podrške mladima i razvoju lokalne zajednice, sportskih i kulturnih sadržaja u Tivtu, Luštica Divelopment AD obnovila je ugovor o generalnom sponzorstvu sa košarkaškim klubom „Teodo“ opredijelivši u tu svrhu 40 hiljada eura.
Luštica Divelopment AD obnovila ugovor s Teodom
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Iz kompanije je saopšteno da su ugovor o sponzorstvu danas potpisali izvršni direktor Luštice Divelopment, Daren Gibson i Risto Lučić, direktor kluba „Teodo“.

„Sportske aktivnosti i pružanje mogućnosti za njihov razvoj su planirani kao jedan od osnovnih elemenata našeg projekta jer smo posvećeni cilju da Luštica Bay postane centar zdravog i aktivnog života u regionu. Naša prednost je što imamo veliki kompleks zemljišta i odlične uslove na poluostrvu Luštica pogodne za podsticanje sportskih aktivnosti posjetilaca i stanovnika. Pored netaknute prirode i otvorenog prostora koji se nalazi u zalivu Luštica, koji će inspirisati naše posjetioce i stanovnike da se bave aktivnostima na otvorenom, grad će ponuditi različite sportske objekte i terene za veliki broj sportskih disciplina. Podrška lokalnim sportskim klubovima je stoga u potpunosti saglasna sa našim težnjama. Od našeg dolaska u Crnu Goru, jedan od naših prvih partnera koje smo podržali kao društveno odgovorna kompanija, bio je „Teodo“ i veoma smo ponosni na to“, rekao je Gibson.

Zahvaljujući na značajnoj finansijskoj podršci, Lučić je uručio dres kluba direktoru Luštice Divelopment.

“Kompanija Luštica Divelopment je već pet godina partner KK „Teodo“. Kompanija je do sada uložila ukupno oko 600 hiljada eura u društveno odgovorne projekte u Tivtu i drugim crnogorskim gradovima. Protokolom o sponzorstvu koji je krajem prošle godine potpisan sa Opštinom Tivat, predviđeno je da u ovoj godini Luštica Divelopment donira još 150 hiljada eura za kulturne, sportske i druge projekte javnih ustanova i nevladinih organizacija”, naveli su iz kompanije.

Portal Analitika