Zabava

Konačno otkriveno: Ovo je najomiljenija poza u seksu

Časopis "Life&Style“ sproveo je onlajn straživanje u kojem su ljudi odgovarali na pitanja o omiljenoj seks pozi, najvećoj fantaziji, šta im je omiljeno u seksu i da li zaista vole kondome.
Konačno otkriveno: Ovo je najomiljenija poza u seksu
Portal AnalitikaIzvor

Možda ćete se iznenaditi ili ne, ali omiljena poza među ispitanicima je misionarska. To znači da je trećina muškaraca i žena reklo da im je misionarska poza najdraža pa se na osnovu toga tvrdi da je upravo ona najomiljenija. 

Misionarska poza je možda uobičajna, ali je vrlo udobna i omogućava partnerima kontakt očima, ali i potpuni kontakt cijelim tijelom pa je vjerovatno zbog toga tako popularna među parovima. 

Odmah nakon misionarske najpopularnija poza među ispitanicima bila je dogi stajl. 

Kada su u pitanju fantazije, broj jedan fantazija svake žene nije dominacija, već seks na javnom mjestu. 

Omiljeni dio seksa za žene koje su učestvovale u ovoj onlajn anketi je predigra, a iznenadićete se da su mnogi odgovorili kako zapravo vole kondome kao vid zaštite. 

Većina seksualno zadovoljenih koriste kondom, ali su oni takođe otvoreniji za eksperimentisanje pa i uvođenje treće osobe u svoju intimu. 

Ono što ide u prilog dugim vezama jeste da su žene iz dugih veza većinom rekla da su potpuno zadovoljne svoji seksualnim životom. (Super Žena)

Portal Analitika