Društvo

Predstavnici Porto Montenegra u posjeti turskim medijima

PR tim Porto Montenegra susreo se u protekla dva dana sa predstavnicima prestižnih turskih medijskih kuća koje su bazirane u Istanbulu, kako bi dogovorili potencijalnu medijsku saradnju, ali i predstavili rastućem nautičkom tržištu luksuznu tivatsku marinu i nautičko naselje.
Predstavnici Porto Montenegra u posjeti turskim medijima
Portal AnalitikaIzvor

Turkish Airlines Skylife Business, Yacht Turkey, Yat Vitrini, Motor Boat & Yachting, Hello!, Naviga, Yachtlife & Travel, samo su neki od medija koji će, u narednom periodu, pisati reportaže o luksuznim jahting sadržajima u Porto Montenegru, ali i o Crnoj Gori kao destinaciji za nastupajuću sezonu.

Predstavnici svih medija sa kojima smo se sreli u proteklih nekoliko dana pokazali su veliko interesovanje za novosti iz nautičkog naselja Porto Montenegro, za jahting sadržaje i događaje koje ćemo organizovati ove sezone, ali i za ljepotu i nautičku istoriju zaliva Boke Kotorske. Razgovarali smo i o specifičnostima turskog tržišta, navikama i interesovanjima njihovih turista, ali i o benefitima kada je u ptanju investiciona saradnja ova dva tržišta, istakao je PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

 

Prema podacima NTO-a, tokom 2014. godine Crnu Goru je posjetilo blizu 20.000 turskih, turista, te ovo tržište postaje novi izazov i za Porto Montenegro.

 

Portal Analitika