Abiznis

10 odsto popusta na osiguranje vozila preko HAAB

Građani kojima ističe godišnja registracija (osiguranje) vozila, mogu od sada i preko Hypo banke izvršiti obavezno osiguranje vozila. Svi koji se odluče na gotovinsko plaćanje dobijaju uštedu u visini od 10% neto cijene osiguranja, kao i popuste na druge vidove osiguranja, saopšteno je Portalu Analitika iz Hipo alpe adria banke.
10 odsto popusta na osiguranje vozila preko HAAB
Portal AnalitikaIzvor

Akcija je organizovana u saradnji sa osiguravajućim društvom UNIQA neživotno osiguranje i traje do 31.avgusta. Ušteda se može ostvariti nakon uplate cjelokupnog iznosa premije osiguranja (jednokratna uplata).

Uplata premije može biti gotovinska (na šalteru banke) ili iz odobrenog kredita od strane banke.

„Za klijente koji produžavaju registraciju vozila potrebna je lična karta i saobraćajna dozvola. Za klijente koji prvi put registruju vozilo potrebna je lična karta i faktura o kupovini vozila. Klijent, takođe, može ostvariti dodatne popuste ukoliko kupi polisu osiguranja preko banke- mini kasko uz popust od 40% (kasko osiguranje namijenjeno polovnim vozilima), dom i porodica uz popust od 15% (osiguranje doma i članova porodice od neželjenih događaja), osiguranje troškova najma vozila za vrijeme dok je vozilo na popravci, kao i pomoć na putu“, precizirano je u saopštenju HAAB.

 
 
 
Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.