Fudbal

U19: Spisak za dvomeč u Portugalu

Selektor omladinske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović objavio je spisak igrača za prijateljski dvomeč protiv odgovarajuće selekcije Portugala.
U19: Spisak za dvomeč u Portugalu
Portal AnalitikaIzvor

Dueli sa redovnim učesnikom elitne runde kvalifikacija za U19 Evropsko prvenstvo na programu su 28. i 30. marta. Prvi meč igra se u mjesu Vandeš Navas, dok će se revanš odigrati u mjestu Marfi.

- Očekuju nas dvije posljednje provjere pred turnir elitne runde kvalifikacije u Bosni i Hercegovini protiv izuzetnog a ujedno i atraktivnog protivnika. Prava prilika da, nakon prijateljskih mečeva sa Danskom, odigramo utakmice sa još jednim jakim rivalom. U Portugalu će nam nedostajati jedino Vujnović a u ekipu će biti i tri igrača koja će odigrati meč za U21 reprezentaciju protiv Hrvatske. Priliku da debituju u omladinskoj reprezentaciji imaće Luka Maraš, koji je trebao da odigra drugi meč sa Danskom, kao i Mihailo Perović, koji se istakao igrama u mlađoj omladinskoj selekciji, rekao je Miljenović.

Okupljanje selekcije zakazano je za četvrtak, 26. mart na Trening kampu FSCG u 10.00 časova.

Na spisku se nalaze golmani: Matija Šarkić (Anderleht, Belgija) i Milisav Vuksanović (Budućnost); odbrana: Dragan Grivić (Grbalj), Andrija Vukčević, Marko Banović (Budućnost), Nicola Nilović (Tun, Švajcarska), Momčilo Rašo (Usti nad Labem, Češka) i Luka Uskoković (Maribor, Slovenija); vezni red: Stefan Vukčević, Filip Kukuličić (Zeta), Stefan Lončar (Sutjeska), Dejan Kotorac (Bokelj), Anđelo Rudović (PSV Ajndhoven, Holandija) i Oliver Šarkić (Benfika, Portugal); napad: Luka Maraš (Bokelj), Stefan Milošević (Budućnost), Mihailo Petrović (Ujpešt, Mađarska) iBoris Cmiljanić (PSV Ajndhoven, Holandija).

Portal Analitika