Abiznis

U aprilu konferencija o saradnji države, banaka i privrede

Finomen konferencija pod nazivom “Država, banke i privreda: ključni izazovi saradnje” biće održana 24. aprila u hotelu Regent, Porto Montenegro, u Tivtu. Preko 100 učesnika iz ključnih segmenata crnogorskog društva raspravljaće o potrebi rješavanja sistemskih problema koji se tiču ekonomije i ukupnog razvoja Crne Gore.
U aprilu konferencija o saradnji države, banaka i privrede
Portal AnalitikaIzvor

Iz konsultantske kompanije “Fidelity Consulting”, koja organizuje događaj, saopštili su da će Finomen Konferencija okupiti vodeće predstavnike ministarstava i drugih državnih institucija, diplomatskog kora, banaka i privatnih kompanija koje posluju u Crnoj Gori.

„Izazovi pred kojima se Crna Gora danas nalazi nameću potrebu da se na jednom mjestu okupe svi relevantni subjekti, kako bi se došlo do rješenja koja će omogućiti dobrobit za cijelo crnogorsko društvo. Vjerujemo da ćemo kroz prezentacije i panel diskusije u okviru Finomen Konferencije, čiji je zlatni sponzor Hypo Alpe Adria banka, doći do odgovora na neka od važnih pitanja i proširiti prostor za buduću saradnju između države, banaka i privrednih subjekata“, naveli su iz Fidelity Consulting-a.

Cijena kotizacije za učešće na Finomen Konferenciju iznosi 149,99 eura po učesniku (plus PDV).

 
 
 
Portal Analitika