Fudbal

Anćeloti: Nijesmo imali ideje

Trener Reala Karlo Anćeloti priznao je da su njegovom timu ponestale ideje poslije poraza od Barselone u ‘El klasiku’ sa 2:1.
Anćeloti: Nijesmo imali ideje
Portal AnalitikaIzvor

“Mislim da smo vidjeli dva sjajna tima. Smatram da smo igrali dobro sve dok nismo primili drugi gol. Od tada je utakmica postal izuzetno teška za nas. Odlično smo se držali u prvom poluvremenu, kontrolisali smo utakmicu, bili smo solidni u odbrani, ali nismo bili hladne glave da bismo izborili bod. Igrali smo dugim loptama i nismo imali ideje”, naglasio je Anćeloti. 

Italijanski stručnjak je istakao da nije siguran da li je bolji tim pobijedio u drugom ovosezonskom ‘El klasiku’. 

“Mi smo bili bolji tokom prvih sat vremena, ali u posljednjih 30 minuta nismo imali odgovor na kontranapade Barselone. Mislim da su oba tima zaslužila da urade nešto veliko, ali je Barselona ta koja je pobijedila. I, blago njima. Imaju sjajna rješenja, Suares ima sjajne vještine, našao je pravi prostor i postigao odlučujući gol. Ne smatram da su njihovi golovi bili proizvod grešaka naše odbrane”, istakao je Anćeloti. 

“Moramo da nastavimo sa našom strategijom. Mnogo smo napredovali po tom pitanju. Sada je liga komplikovana, ali ne odustajemo. Barselona ima prednost, ali u fudbalu svašta može da se desi. Liga šampiona nam neće biti prioritet u odnosu na Primeru, oba takmičenja su nam podjednako važna”, rekao je trener Reala.

Portal Analitika