TV / Film

Žarko Laušević stigao u Podgoricu

Zbog angažmana na snimanju filma „Smrdljiva bajka“, Žarko Laušević je stigao u rodnu Crnu Goru gdje ostaje samo nekoliko dana, saznaje beogradski „Blic“.
 Žarko Laušević stigao u Podgoricu
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

U dubokoj tajnosti, glumac Žarko Laušević (55) je letom iz Njujorka do Beča, pa odatle do Podgorice, stigao u rodnu zemlju. Razlog za kratak dolazak je angažman na filmu „Smrdljiva bajka“ reditelja Miroslava Momčilovića, u kom igra jednu od glavnih uloga.

- Laušević je negdje oko podneva bio na aerodromu u Podgorici. Bez pompe i galame, sačekali su ga ljudi sa seta „Smrdljive bajke“ i odmah odvezli na lokaciju gdje se snima. U Crnoj Gori će ostati kratko, a nije poznato da li će se uputi u Beograd ili Njujork poslije završetka obaveza - kaže izvor „Blica“ u Crnoj Gori.

Ovo je Lauševićeva prva uloga u igranom ostvarenju poslije više od 15 godina. Pojavio se prošle godine u dokumentarnom filmu „Lauš“, koji govori o njegovom životu, ali samo u nekoliko kadrova i to bez teksta.

 „Smrdljiva bajka“ govori o ljubavi dvije skitnice, koje spaja život. Pored ljubavne priče, tu je i jaka sociološka poruka. Pored Lauševića, u filmu bi trebalo da se pojavi i Mirjana Karanović.

Inače, Laušević koji se 1999. godine poslije odležane kazne za dvostruko ubistvo preselio u Njujork, juče sasvim slučajno sreo sa pjevačem Darkom Lazićem. Njih dvojica su se u isto vrijeme zatekli na aerodromu u Beču, a glumac je rado pozirao za sliku koja je završila na društvenim mrežama.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.