Politika

Marko Vuković podnio ostavku na sve funkcije u SNP-u

Potpredsjednik Asocijacije mladih SNP Plav Marko Vuković, podnio je ostavku na sve funkcije u Socijalističkoj narodnoj partiji Crne Gore.
Marko Vuković podnio ostavku na sve funkcije u SNP-u
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodi u saopštenju, Vuković koji je bio i kandidat SNP-a za odbornika u SO Plav, podnio je ostavku na sve funkcije u SNP-u.

"Put kojim ide Socijalistička narodna partija Crne Gore nije put zbog kojeg sam odlučio da joj pristup, a kasnije i da se aktiviram kako u njenim organima i tijelima, tako i da dam pun doprinos ostvarivanju ideje i vizije zbog koje je i osnovana", piše u saopštenju.

Vuković je kazao da je veoma razočaran reizborom Srđana Milića za predsjednika SNP-a, ali i samim odnosom rukovodstva SNP prema mladima u partiji.

"Veoma sam razočaran kako u način pripreme Šestog kongresa SNP CG na kojem je Srđan Milić ničim zasluženo, reizabran za njenog predsjednika, tako i samim odnosom rukovodstva SNP prema mladim, novim i svježim kadrovima u Socijalističkoj narodnoj partiji Crne Gore", navodi se u saopštenju.

On je ocijenio da je SNP propustila posljednju šansu da se reformiše i podmladi na svim nivoima njenog organizovanja i tako bude prihvatljiva za sve strukture na društveno-političkoj sceni Crne Gore.

"SNP je tako propustila poslednju šansu da se reformiše i podmladi na svim nivoima njenog organizovanja i na taj način postane stranka prihvatljiva za sve strukture na društveno-političkoj sceni Crne Gore. Međutim, očigledno je da to nekom iz SNP-a, ali i van njega, nije odgovaralo. Iz ovih razloga, ali i brojnih drugih, prestao sam da vjerujem rukovodstvu SNP CG i njenom Predsjedniku, a samim tim i Partiji kojoj sam svim srcem pripadao", piše u saoptenju.

Vuković će u svom daljem političkom angažmanu podržati Aleksu Bečića.

"U njemu vidim pravog i iskrenog borca za bolju, demokratsku i bogatu Crnu Goru. Ubijeđen sam da ćemo ostvariti ideale za koje se vrijedi boriti svom svojom snagom i svim svojim bićem", zaključeno je u saopštenju Marka Vukovića.

Portal Analitika

Komentari (5)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
A Anonimno-1338034002
23.03.2015. 14:11

E kakva steta od tebe moj Marko.Zbog tvog odlaska SNP ce spustiti zastave na pola koplja,jer se takav kadar nemoze prezaliti.Srecan put ptico bela,dobila si sta si htjela,dobila si bivseg igraca Crvene Stijene,a jos malo pa ce biti i bivsi politicar.

1
8
L Libero
22.03.2015. 23:11

A ko je Marko?

6
11
v vjekoslav
22.03.2015. 20:34

opet isti tekst.dje ovo stancuju, da mi je znat. kako vas je pomamio taj fudbaler mali,sto je to

5
13
R Rade
22.03.2015. 20:06

Bravo Vukoviću i Velika cijela je uz Bečića,i staro i mlado.Viđeli smo šta radi Milić ovih dana.Nas više prevariti ne može!!!!!!!

16
3
A Anonimus
22.03.2015. 20:03

Dobro bi bilo da SNPorganizuje jednu konferenciju mladih kao što je danas organizovao za žene da vidimo ostade li im ko.Ovo je bruka,svi mladi odoše za Bečićem.A ni od žena ne viđesmo koliko ih je,slikali su samo goste,da zavaraju javnost!!!

14
3