Fudbal

Vujović i dalje na čelu liste strijelaca

Napadač Sutjeske Goran Vujović sa 13 postignutih golova najbolji je strijelac Telekom Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.
Vujović i dalje na čelu liste strijelaca
Portal AnalitikaIzvor

Sa dva gola manje na drugom mjestu je Admir Adrović (11), Bogdan Milić, Petar Orlandić i Luka Rotković postigli su po devet, a po osam Stevan Kovačević i Ivan Knežević.

Po jednom manje u listu strijelaca upisali su se Igor Ivanović, Žarko Grbović i Ivan Jablan, dok su Darko Nikač, Nedeljko Vlahović, Miloš Đalac i Miroje Jovanović po šest puta zatresli protivničku mrežu.

Po pet golova postigli Japanac Kohei Kato, Vule Vujačić, Benjamin Kacić, Draško Božović, Milan Vušurović, Luka Maraš, Marko Šćepanović i Miloš Nikezić. Po četiri puta u listu strijelaca upisali su se Vladimir Jovović, Aleksandar Vujačić, Danilo Tomić, Luka Vujanović, Filip Kukuličić, Ivan Vuković i Jasmin Muhović.

Radio Crne Gore, povodom jubileja 70 godina postojanja, pokrenuo je akciju trofej za najboljeg strijelca u Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi. Prvi trofej u sezoni 2013/14 dobio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti. (Mina)

Portal Analitika