Fudbal

Nedved: Dobili smo ponudu za Pogbu

Pol Pogba trenutno je jedan od najtraženijih evropskih fudbalera. Reprezentativac Francuske trenutno je član Juventusa, ali bi mogao da promijeni klub, ali i državu.
Nedved: Dobili smo ponudu za Pogbu
Portal AnalitikaIzvor

U izjavi za Le Parizijen direktor "bjankonera" Pavel Nedved je potvrdio da je Pari Sen Žermen poslao zvaničnu ponudu, kao i da su interesovanje pokazali Real Madrid i Barselona.

- Dobili smo ponudu za Pola od Pari Sen Žermena, ali to nijesu jedini klubovi koji su zainteresovani. I Real i Barselona su pokazali interesovanje - rekao je Nedved, ali je ubrzo uslijedio demanti sportskog direktora "svetaca" Olivijea Letanga koji je naveo da zvanična ponuda nije poslata.

Međutim, francuski mediji, tačnije radio RMC navodi da je Pogba u Monaku razgovarao sa predsjednikom pariskog kluba, Naserom Al-Kelaifijem. Prema procjenama, Pogba vrijedi između 80 i 100 miliona eura, a mediji spekulišu da su u igri i Mančester junajted, Mančester siti i Čelsi.

Pogba (22) je bio u mlađim kategorijama Avra, a omladinskom pogonu Mančester junajteda se priključio 2009. godine, da bi 2012. postao član "stare dame" iz Torina. 

Portal Analitika