Društvo

Traže bolje uslove u porodilištima

Više od 150 građana, koji su se danas okupili u Glavnom gradu u znak podrške roditeljima beba inficiranih u bjelopoljskoj bolnici, zatražili su bolje uslove u crnogorskim porodilištima da se ne bi ponovila situacija u Bijelom Polju.
Traže bolje uslove u porodilištima
Portal AnalitikaIzvor

Građani su se okupili na Rimskom trgu, odakle su prošetali do parka kraj dvorca Kralja Nikole.

Predstavnica Udruženja Roditelji, koje je organizovalo šetnju, Kristina Mihailović rekla je da je zadovoljna brojem građana.

Udruženje Roditelji pokrenulo je peticiju u znak podrške roditeljima beba koje su inficirane u bjelopoljskoj bolnici, kojom pozovivaju nadležne na hitno unaprjeđenje zdravstvene zaštite novorođenčadi i majki u porodilištima.

“Na ovaj način pokažimo da ne želimo da dopustimo da se ovakva ili slična situacija ponovi i da želimo kvalitetnije uslove u našim porodilištima, koji su trenutno na veoma niskom nivou”, navodi se u peticiji

Peticija se može potpisati na portalu Roditelji.me, na linku: http://bit.ly/1xegxo2,  prikupljeni potpisi biće predati Ministarstvu zdravlja u ponedjeljak.

(rtcg.me)

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.