Mrvaljević zaustavljen u trećem kolu

Najbolji crnogorski džudista Srđan Mrvaljević nastup na Gran priju u Tbilijsiju završio je u trećem kolu. Crnogorski borac bio je slobodan u prvom kolu kategorije do 81 kilogram, u drugom je eliminisao Mađara Atilu Ungvarija, a poražen je u trećem od Gruzijca Ušangija Margianija.
Mrvaljević zaustavljen u trećem kolu
Portal AnalitikaIzvor

Mrvaljeviću je Gran pri u Tbilisiju bilo prvo takmičenje nakon šest mjeseci i povrede na turniru u Abu Dabiju.

"Imajući u vidu da još nijesam u dobroj formi i da sam jako teško skinuo kilažu nisam nezadovoljan svojim borbama. Meč sa Mađarom je bio težak i uspio sam da pobijedim na kaznu više. Protiv Margiania sam malo i pogriješio taktiku, ali ono što su sudije uradile je sramno",rekao je Mrvaljević agenciji MINA.

On je objasnio da su sudije, nakon što je najbolji džudista svijeta Gruzijac Avtadil Tčirikišvili neočekivano izgubio, sve uradile da Margiani sigurno prođe kako bi Gruzija imala predstavnika u borbi za medalju.

"Za mene je ovo tek početak sezone. Uspio sam da upišem nova 34 boda i učvrstim poziciju koja vodi na Olimpiske igre. Nadam se da ću sljedeće nedjelje u Samsunu lakse skinuti kilažu i radujem se novim borbama", rekao je Mrvaljević.

Portal Analitika