Društvo

Treći Antico Bazar do sjutra u Bazaru

Tržni centar „Bazar“ u saradnji sa „Crnogorskim udruženjem kolekcionara“, organizuje sajam antikviteta i kolekcionarstva „III Antico Bazar“. Sajam se održava za vikend, 21. i 22. marta. Svi ljubitelji starina i jedinstvenih, unikatnih predmeta mogu, tokom ova dva dana, pronaći mnoštvo zanimljivih predmeta koji će biti predstavljeni u “Bazar”-u.
Treći Antico Bazar do sjutra u Bazaru
Portal AnalitikaIzvor

Na sajmu su, kolekcionari iz Crne Gore i regiona, predstavili stare satove, nakit, knjige, antikvarni i stilski namještaj, umjetničke slike i grafike, antikvarno posuđe, predmete od srebra, keramike, porcelana i kristala i još mnogo drugih starinskih i unikatnih predmeta.

Sajam “III Antico Bazar” omogućava svim posjetiocima da se edukuju i razmjene iskustva o bavljenju ovom vrstom hobija, ali i da upoznaju značaj ove manifestacije u stvaranju privatnih kolekcija predmeta iz naše istorije. Na taj način, ova i slične manifestacije, između ostalog, pomažu očuvanju  kulturnog i umjetničkog blaga naše zemlje.

Sajam će biti otvoren do nedjelje, 22. marta do 20h.

iii-antico-bazar-6iii-antico-bazar-5iii-antico-bazar-4iii-antico-bazar-2iii-antico-bazar-7
Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.