Košarka

Radulović: Preduzete sve mjere za bezbjedan meč

Rukovodstvo košarkaškog kluba Budućnost Voli preduzelo je sve da utakmica sa Partizanom bude odigrana u sportskom ambijentu, kazao je izvršni direktor podgoričkog kluba Slavko Radulović. Budućnost Voli i Partizan odigraće u nedjelju utakmicu 26. kola regionalne ABA lige.
Radulović: Preduzete sve mjere za bezbjedan meč
Portal AnalitikaIzvor

Radulović je kazao da podgorički klub sa ostalim segmentima, uključenim u organizaciju meča, sve učinio da u utakmici visokog rizika obezbjedi sigurnost svim ljubiteljima košarke u „Morači”. 

"Svi subjekti su uradili sve što treba da meč prođe u najboljem mogućem redu. Pored maksimalnih napora oko obezbjeđenja meča, želimo da i navijači i publika budu na nivou kakav zaslužuje ovakav spektakl", kazao je Radulović na konferenciji za novinare.

On je kazao da je interesovanje za meč veliko i da bi fudbalski stadion pod Goricom bio mali da primi sve zainteresovane. 

"Primili smo preko 10.000 zahtjeva za karte, a nismo u mogućnosti da svima izađemo u susret. Izvinjavamo se zbog toga kako navijačima Budućnost Volija, tako i navijačima Partizana, kojih u Crnoj Gori itekako ima. Pozivam sve na fer i sportsko držanje, kako bi sve proteklo u duhu fer pleja i sportske borbe", rekao je Radulović.

Načelnik za javni red i mir, Duško Koprivica, kazao je da je duel Budućnosti i Partizana utakmica visokog rizika i da je Uprava policije preduzela sve mjere da taj sportski događaj prođe u najboljem redu. 

"Urađeni su planovi i procjene mogućih dešavanja, a angažovan je značajan broj policijskih snaga, služenika zaštitarskih službi. Siguran sam da ćemo obezbjediti stabilan javni red i mir, sačuvati ličnu i imovinsku sigurnost svih koji se nađu u dvorani „Morača” i obezbijediti da taj sportski događaj protekne u najboljem redu", rekao je Koprivica.

Generalni sekretar, Marko Šegerec, kazao je da je štampan standardan broj ulaznica, navodeći da je sala numerisana. 

"Molio bih sve ljude koji budu u sali da se strogo drže numeacija. Imaće pomoć redara, kojih će biti dovoljan broj da pomognu i izađu u susret svakome. Ulaz se otvara dva sata prije početka meča, interesovanje je ogromno i molimo navijače da što ranije krenu, kako bi se detaljan pretres uradio kako treba i da bi svi na vrijeme ušli. Klub će u subotu izaći sa preciznim obaviještenjem oko neke eventualne prodaje karata, mada su šanse male da je bude", kazao je Šegerec. (Mina)

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.