Društvo

Rodbina osumnjičenih fudbalera juče napala novinarke Pobjede i Blica

Dopisnice Pobjede Violeta Jašović i Blica Snežana Ćorović juče su ispred beranskog Osnovnog tužilaštva bile mete brutalnog napada dijela rodbine osumnjičenih fudbalera u momentu dok su pokušavale da, shodno profesionalnim zadacima, naprave fotografije poslije saslušanja.
Rodbina osumnjičenih fudbalera juče napala novinarke Pobjede i Blica
Portal AnalitikaIzvor

Psovke i prijetnje kulminirale su kada je jedan od iz grupe rođaka kazao da će ubiti dopisnicu Blica Snežanu Ćorović ukoliko objavi fotografiju osumnjičenih. - Pišite o Marovićima koji kradu milione, ubiću te ako objaviš fotografiju – kazao je on, unoseći se u lice novinarki Blica.

Potom je dopisnicu Blica povukao za ruku nekoliko metara. Ista osoba je dopisnici Pobjede Violeti Jašović otela iz ruku mobilni telefon i bacila ga na zemlju. Napad na dvije novinarke koje su bile na radnom zadatku pro- šao je, osim verbalnog upozorenja, bez intervencije policajaca koji su privodili osumnjičene. - Nikome od prisutnih nijesmo se obratili, bile smo na zadatku i radile svoj posao. Pretpostavljam da se radi o porodici jednog od osumnjičenih. Osoba koja je nasrnula na nas ima oko 30 godina. Dok se incident dešavao, jedan stariji čovjek i žena koja je bila sa njim upućivali su nam najbrutalnije uvrede - kazale su novinarke. Prema informacijama Pobjede, beranska policija je juče popodne uzela izjavu od napadača na novinarke. (Pobjeda)

Portal Analitika