Politika

Vučelić podržava Lekića

Odbornica Demokratskog fronta (DF) u Skupštini Glavnog grada, Maja Vučelić, kazala je danas da će političko djelovanje nastaviti u političkoj partiji Demos, na čijem čelu je bivši lider Fronta, Miodrag Lekić.
Vučelić podržava Lekića
Portal AnalitikaIzvor

Ona je rekla da je DF-u, odnosno Građanskom klubu koji okuplja nestranačke ličnosti, pristupila 2012. sa željom da podrži Lekića, čovjeka koji, kako je rekla, svojim znanjem, tolerancijom i upornošću započeo proces pomirenja građana Crne Gore.

"Želim da obavijestim javnost da ću svoje političko djelovanje nastaviti u političkoj partiji Demos, na čijem čelu se nalazi Miodrag Lekić, a čiji je glavni cilj zalaganje za Crnu Goru kao pravnu, dekriminalizovanu državu, ekonomski prosperitetnu", navela je Vučelić.

On smatra da je Crnoj Gori neophodna demokratska smjena vlasti.

Vučelić je kazala da se ta smjena ne može desiti bez borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala, i da zato smatra da je Demos partija koja će donijeti prave i istinske promjene u Crnoj Gori.

"Svojim kolegama iz DF-a želim uspješan rad, i nadam se daljoj saradnji za demokratsku smjenu vlasti", poručila je Vučelić. (Portal RTCG)

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
B Baba
21.03.2015. 09:35

I moja baba Jevrosima oće da se učlani kod Lekića.Kaže mi da objavim to neka se zna.A što baba pitam je ?Fin je to čojek .Mojieh je godina.A oćeš li i ti baba da rušiš vlast.Ne ja ,nijesam poluđela.Pa šta ćeš onda u tu partiju? Da se družimo.Ubi me ova dokolica.

4
0