Politika

Delegacija Vlade Srbije u radnoj posjeti Crnoj Gori

Delegacija Vlade Crne Gore, na čelu sa Branimirom Gvozdenovićem, ministrom održivog razvoja i turizma, ugostiće delegaciju Vlade Republike Srbije, na čelu sa Rasimom Ljajićem, potpredsjednikom Vlade i ministrom trgovine, turizma i telekomunikacija, u ponedeljak, 23. marta 2015. godine.
Delegacija Vlade Srbije u radnoj posjeti Crnoj Gori
Portal AnalitikaIzvor

Ministri Gvozdenović i Ljajić sastaće se u ponedeljak, u 13 sati, u kabinetu ministra Gvozdenovića, nakon čega je predviđeno održavanje pres konferencije, u 14 sati, u Ministarstvu održivog razvoja i turizma (IV Proleterske brigade 19, multimedijalna sala, IV sprat).

Na pres konferenciji prisutnima će se obratiti ministar održivog razvoja i turizma, Branimir Gvozdenović i potpredsjednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, Rasim Ljajić.

 Delegacija Republike Srbije iskoristiće posjetu Crnoj Gori i u cilju susreta i razmjene informacija sa potpredsjednikom Vlade Crne Gore za ekonomsku politiku i ministra za informaciono društvo i telekomunikacije, Vujicom Lazovićem i ministrom ekonomije,Vladimirom Kavarićem.

 Na sastancima će biti razgovara o temama iz oblasti ekonomije, turizma, građevinarstva, prostornog planiranja, životne sredine, energetike, saobraćaja.

Portal Analitika