Turizam

Turoperatori i mediji iz Ekaterinburga u posjeti Crnoj Gori

U organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, grupa turoperatora i medija iz ruskog grada Ekaterinburga, boravi u studijskoj posjeti Crnoj Gori u periodu od 19 – 22. marta. Posjeta je organizovana u saradnji sa predstavništvom kompanije Turkishairlines-a u Podgorici, lokalnim turističkim organizacijama Budve, Tivta, Kotora i Bara i uz podršku turističke agencije “Kompas” iz Budve.
Turoperatori i mediji iz Ekaterinburga u posjeti Crnoj Gori
Portal AnalitikaIzvor

Predstavnici turoperatora i medija (Pegas Tour ltd, Piligrim-94, Tour info,Veld Avia, Ross Tour i dr), tokom posjete smješteni su u hotelu „Splendid Resort & Spa“ u Budvi. Prvog dana boravka obišli su Bokokotorski zaliv, Perast sa ostrvima, Kotor i Tivat. U okviru posjete Tivtu organizovan je obilazak kompleksa “Ljetnjikovca Buća”, nautičkog naselja, “Porto Montenegro” i radni ručak sa predstavnicima ove kompanije.

U subotu, 21. marta, ova studijska grupa boraviće u posjeti Baru i Ulcinju,  a u nedjelju 22. marta, obići će Sveti Stefan i Centar za posjetioce lokalne turističke organizacije Bara i Nacionalnog parka Skadarsko jezero u Virpazaru, gdje će imati priliku da degustiraju crnogorska vina.

Očekuje se da će ova studijska posjeta doprinijeti povećanju broja čarter letova sa ruskog tržišta i privlačenju većeg broja turista sa ovog tržišta.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.