Zabava

Pet ženskih trikova koji izluđuju muškarce u seksu

Za savršen intimni odnos potrebno je mnogo stvari, ali uz obostranu privlačnost, komunikaciju i opuštenost i neki sitni trikovi mogu da užare akciju u krevetu.
Pet ženskih trikova koji izluđuju muškarce u seksu
Portal AnalitikaIzvor

Neki jednostavni pokreti i potezi žena muškarce mogu natjerati da potpuno izgube glavu. Otkrivamo vam konkretne seksualne poteze žene kojima nijedan muškarac ne može odoljeti. 

1. Vole kada ih žena pogleda ravno u oči tokom seksa. Ukoliko se ne stidi, idealno je da ponekad uputi drski, zavodljivi pogled i eksplozija strasti je zagarantovana. 

2. Predigra je okej, ali muškarci ipak vole glavnu akciju. Trenutak u kojem žena preuzima inicijativu i prelazi sa uvoda na glavni čin, kažu mnogi, užariće odnos. 

3. Pogled koji uputi muškarcu tokom oralnog seksa, za mnoge je neprocjenjiv seksi trenutak koji uzbuđenost i podiže na nov nivo. 

4. Seks nije rezervisan za ćutanje, smatraju mnogi muškarci. Izuzetno ih pali kada žena kaže šta voli i u čemu najviše uživa. Još ako im to zavodljivo šapne na uvo tokom akcije, mogli bi da vrisnu od zadovoljstva. 

5. Obožavaju kada žena strastveno i nenadano preuzme inicijativu i još im pri tome kaže kako želi seks sada i odmah. Nakon takvog strjelovitog uvoda, nijedan muškarac ne može da ostane hladan. (Super Žena)

Portal Analitika