Turizam

NTO: Na skijalištima oblačno uz ponegdje slabe padavine

Sva skijališta u Crnoj Gori jutros rade, staze su pripremljenje, a ski liftovi u funkciji, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).
NTO: Na skijalištima oblačno uz ponegdje slabe padavine
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Na skijalištu Kolašin 1450 pada sitan snijeg. Temperatura iznosi minus jedan stepen u podnožju do minus dva stepena na vrhu staze.

Od ski liftova rade ski lift Jezerine, baby ski lift i šestosjed Vilina voda.

Visina snijega u podnožju iznosi 130 centimetara.

Na Vučju je oblačno uz slab vjetar. Temperatura trenutno iznosi jedan stepen, dok je visina sniježnog porkivača u podnožju oko 150 centimetara. Obje staze su u funkciji, a za najmlađe i staza za sankanje.

Na skijalištu Savin kuk je oblačno, ali bez padavina. Temperatura je minus četiri stepena. Visina snijega je oko 175 centimetara, staze su sređene, a put do skijališta je prohodan.

Na Javorovači duva slab vjetar. Temperatura je minus tri stepena, staze su sređene i odštampane, svi ski liftovi su u funkciji, a visina snijega iznosi 140 centimetara.

U ski centru Lokve je oblačno, bez padavina uz temperaturu od jedan stepen. Visina sniježnog porkivača iznosi oko jedan metar, staze su sređene, i svi liftovi u funkciji.

Izvor: MINA; foto: montenegro.travel

Portal Analitika