Društvo

U Mallu za vikend sajam vina, pršute, sira, meda i maslina

U podgoričkom šoping centru Mall of Montenegro, a u organizaciji kompanije Đoković d.o.o., 21. i 22. marta bićete u prilici da degustirate i kupite naše tradicionalne proizvode. Cjelodnevni vikend sajam vina, pršute sira, meda i maslina “Ukusi tradicije”, ima za cilj da građanima prenese duh starih vremena i predstavi proizvode nastale na tradicionalan način.
U Mallu za vikend sajam vina, pršute, sira, meda i maslina
gordana borović
gordana borovićAutor
Portal AnalitikaIzvor

 Očekuje se  učešće  oko 30  izlagača koji će ovom prilikom predstaviti najbolje iz svoje ponude vina, sireva, pršute, te jedan broj proizvođača meda i maslina, kao i gazdinstava koja se bave proizvodnjom rakije.

Na sajmu će svoj rad predstaviti i pčelarska škola iz Andrijevice, jedina te vrste u Crnoj Gori, pa zainteresovani pčelari mogu dobiti korisne informacije o proizvodima od meda.

 Manifestacija ima regionalni karakter, s obzirom na to da će se među učesnicima naći i izlagači iz Srbije, Bosne i Hercegovine, te Hrvatske i Makedonije, ali i jedan broj ino proizvođača po tradicionalnim recepturama.

Posjetioci će biti u prilici da degustiraju  i po posebnim uslovima kupe neki od proizvoda, kao što su domaći sirevi, džem, kompot i drugi, a sve pripremano po recepturama naših baba.

 

Portal Analitika