Podgorica

Stijepović formirao službe za odnose s građanima i podršku biznisu

U okviru sistema uprave Glavnog grada u ponedjeljak 23, marta će zvanično početi sa radom dvije nove organizacione cjeline u službi gradonačelnika Salvoljuba Stijepovića - Biro za komunikaciju i koordinaciju odnosa s građanima i Biro za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici, najavljeno je iz PG biroa.
Stijepović formirao službe za odnose s građanima i podršku biznisu
Portal AnalitikaIzvor

Biro za komunikaciju i koordinaciju odnosa s građanima osnovan je u cilju jačanja transparentnosti rada gradske uprave i uspostavljanja sistema veće odgovornosti svih službi i organa Glavnog grada kao neposrednog, efikasnog i funkcionalnog servisa građana.

Građanima će na taj način biti omogućeno da na jednom mjestu daju prijedloge i sugestije lokalnoj upravi i prijave probleme, nakon čega je lokalna uprava u obavezi da u roku od 48 časova uputi povratnu informaciju - da je problem riješen, da ga nije moguće riješiti ili da je problem proslijeđen nadležnoj službi Glavnog grada koja je u obavezi da ga riješi u predviđenom vremenskom roku.

Biro za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici ima za cilj da svojim radom stimuliše početnike u realizaciji njihovih biznis ideja, kao i sve preduzetnike koji već obavljaju neku djelatnost, a žele da unaprijede svoj postojeći biznis kroz razne vidove podrške. Na taj način, Biro će kontinuirano raditi na poboljšanju poslovnog ambijenta i stvaranju neophodnih pretpostavki za unapređenje i razvoj biznisa u Podgorici.

 Građani mogu ostvariti komunikaciju sa zaposlnima u Birou za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici svakog radnog dana u periodu od 08-16 časova putem telefona: 020/226-444.

 Sa Biroom za komunikaciju i koordinaciju odnosa s građanima će biti omogućena direktna komunikacija svim danima od 08 – 24 časa na broj telefona 020/665 – 038, zatim na besplatan broj telefona „call centara 48” 080/081-081, dok probleme i sugestije građani mogu prijaviti i elektronskim putem na adresu: http://sistem48.podgorica.me/.

Portal Analitika