Zabava

Brutalna istina: Evo zašto žene varaju partnere

Sudeći po statistikama o prevarama u braku iz 2013. godine, 33 odsto muškaraca prevarilo je svoju ljepšu polovinu, dok je 19 odsto žena prevarilo svoje jače polovine. Poznato je da je uvijek “kriv” onaj partner koji vara. Možda će vas ovi razlozi koje su žene navele za prevaru natjerati da razmišljate drugačije.
Brutalna istina: Evo zašto žene varaju partnere
Portal AnalitikaIzvor

Udala sam se za pogrešnog muškarca 

Svima nam je poznata priča o vezi odmah nakon duge veze. Dakle, raskinuli ste sa ljubavlju svog života… Ubrzo potom, uskočili ste u novu vezu. Poslije određenog vremena, udajete se. Jedan dan, sasvim slučajno nalijećete na tu vašu veliku bivšu ljubav. Čim ste ga ugledali, ponovo vam se bude emocije. Poslije ćaskanja i kafe, odlazite u krevet sa njim. I podsjećate se koliko je sjajno! “Nakon seksa sa njim, otišla sam kući i tražila razvod. Rekla sam mužu da nešto nije u redu sa našim brakom. On mi je na to rekao da je mislio da je naš brak perfektan, kao i to da mu je sada jasno da u mom životu još uvijek postoji neko drugi. Naravno, okrivio je mene za sve. Kada sam se razvela, udala sam se za tog famoznog bivšeg. Nedavno smo proslavili 40 godina braka. Kao što rekoh, varala sam jer sam se udala za pogrešnog”, otkrila je jedna žena. 

Bila sam očajna 

“Jednom sam ga prevarila. Pričali smo o razvodu, ali nikada mu nisam priznala da želim da ga ostavim. Da je nekako gotovo. Otišla sam do svoje bivše kuće, gdje mi i dalje živi sestra. Tada sam ga prevarila sa drugom od moje sestre. Odmah sjutra, otišla sam do muža i tražila razvod. Nikada mu nisam rekla da sam ga prevarila. Taj seks za jedno veče mi je trebao, pomogao mi je da donesem ovu odluku, a ne da mučim sebe i njega”, otkrila je druga žena. 

Osjećala sam krivicu što spavam sa svojim mužem 

Svi smo se ponekad osjetili da smo u zamci zbog ljubomornog partnera. Evo do čega je to jednu ženu dovelo. “Muž mi nije dozvoljavao da imam svoje vrijeme. Posle posla, po njemu, morala sam da dolazim odmah kući. Smetalo bi mu ako bih odlazila na kafu sa prijateljicama, smetalo bi mu što idem kod frizera, bilo koja normalna društvena aktivnost, koja nije podrazumijevala posao. Osjećala sam se užasno. Morala sam da pobjegnem nekako. U tome mi je pomogla prevara. Iz prve, nisam mislila da će mi pomoći prevara, ali, kada je moj muž pokušao da ima seks sa mnom, zaplakala sam. Osjećala sam grižu savjesti i razišli smo se. Sada neću ostati zaključana do kraja mog života”, kaže ona. 

Bila je to čudna osveta 

Ova žena je svog muža prevarila da mu se osveti zbog svađe… “Bilo je to u vreme praznika. Muž i ja smo se svađali oko toga gdje ćemo da izađemo. Nismo popuštali jedno drugom. Otišla sam na žurku bez njega, a on iz inata nije htio da dođe. Bila sam pijana i srela sam pijanog kolegu. “Nahvatali” smo se u toaletu. Ni malo me nije grizla savjest, što je bilo grozno. Ni dan, danas nisam rekla za to svom mužu. Ništa mi nije ni značilo. Možda ću mu reći jednog dana”. 

To je bilo nešto najbolje što nam se dogodilo 

I to se događa. Ovom bračnom paru, prevare su zapravo pomogle da učvrste svoju ljubav. “Muž i ja po prirodi volimo da flertujemo. Nisam to shvatala kao nešto ozbiljno. Jedan dan sam došla kod njega na posao i vidjela da mu u kancelariju “zuri” neka žena koja radi sa njim. I da “zuri” u njega. Nije mi smetalo. Međutim, to gledanje, pretvorilo se u seks. Kada mi je muž to priznao, otišla sam da se vidim sa bivšim momkom. Spavala sam sa njim. Jedva sam čekala da kažem mužu. Čudno, ali to nas je zapravo zbližilo. Kao da je sve to bilo potrebno da bismo shvatili da nam ne trebaju drugi. Sada imamo dvoje djece…” (Super Žena)

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.