Društvo

Privremene izmjene režima saobraćaja na ulazu u Cetinje

Usljed završne faze gradnje novog saobraćajnog koridora na ulazu u grad, Mojkovačka ulica u dijelu od raskršća sa Ivanbegovom do kružnog toka na magistralnom putu ka Podgorici i Budvi, od danas je zatvorena za saobraćaj, saopšteno je Portalu Analitika iz Prijestonice.
Privremene izmjene režima saobraćaja na ulazu u Cetinje
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Prijestonice Cetinje, obustava će biti na snazi do 30. aprila, a u tom periodu biće uveden privremeni režim saobraćaja na ulazu i izlazu iz grada i to na sljedeći način:

- Za izlaz iz grada u pravcu Podgorice i Budve saobraćaj će teći saobraćajnicama Baja Pivljanina – Vuka Mićunovića – Vučedolska – Belvederska do magistralnog puta M2.3 Podgorica – Cetinje – Budva.

- Za ulaz u grad iz pravca Podgorice i Budve i tranzit za Lovćen, Njeguše i Katunsku nahiju, saobraćaj će teći saobraćajnicama Belvederska – Vučedolska – Vuka Mićunovića – Baja Pivljanina i dalje do odredišta.

- Zbog velike koncentracije vozila na pomenutim saobraćajnicama, uz postojeća stajališta, određuje se i privremeno autobusko stajalište kod hotela „Grand“.

Inače, rekonstrukcijom preostalog dijela Mojkovačke ulice biće okončani radovi na saobraćajnicama na ulazu u grad, tokom kojih je izgrađeno i rekonstruisano više ulica uz gradnju novih instalacija - kanalizacione, atmosferske, vodovodne mreže, kao i instaliranje nove javne rasvjete.

Portal Analitika