Društvo

Hor „Zvjezdice“ slavi trideseti rođendan

Ove godine, dječji hor ,,Zvjezdice” slavi svoj trideseti rođendan. Tim povodom održaće se veliki koncert na kome će se okupiti nekadašnji članovi hora i zajedno sa sadašnjim ,,Zvjezdicama” otpjevati najveće hitove od osnivanja, pa do danas.
Hor „Zvjezdice“ slavi trideseti rođendan
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Koncert će se održati u junu, u organizaciji NVO ,,Zvjezdice” i Dječijeg saveza Podgorice, saopštili su organizatori Portalu Analitika.

Gosti koncerta biće ne samo bivši članovi hora, već i naši dugogodišnji saradnici poput Minje Subote, Kneza, Leontine.

Hor će pratiti članovi benda ,,Crveno i crno”. Zajedno sa svojim dirigentima Markom i Anom Klepić, članovi hora već mjesec dana uveliko rade na pripremi repertoara.

Ovaj koncert biće poklon našem gradu i ulaz će biti besplatan za sve one koji žele da prisustvuju i budu dio našeg velikog jubileja.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.