Turizam

Plantaže na žabljačkom "Zbrda zdola snow fest-u"

Dane zimskih sportova "Zbrda zdola snow fest 8" koji će se održati na Žabljaku - Javorovača od 20. do 22. marta ove godine, posjetioci će provesti u druženju sa kompanijom “13. Jul Plantaže”. Naime, manifestacija koju organizuju Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i zimski tim „Zbrda Zdola Dobri Do“, a koja je nastavak nekada veoma uspješnog i posjećenog Freestyle Snowboard Kupa, će biti prilika da svi posjetioci uživaju u kuvanom vinu na stazi, po promotivnoj cijeni 2dl- 1,50 euro, koje će se služiti za ovu priliku na specijalno dizajniranim pultovima.
Plantaže na žabljačkom "Zbrda zdola snow fest-u"
Portal AnalitikaIzvor

Tokom manifestacije će biti organizovana i promocija rakije od Breskve, gdje će promotivna cijena čaše biti euro. Prema ocjeni tehnologa “Plantaža” ova rakija će biti veliko osvježenje na tržištu voćnih rakijskih brendova,  jer sve njene karakteristike (snaga ukusa i mirisa, te tehnološki kvalitet), daju garanciju uspjeha ovom novitetu u ponudi kompanije “13. Jul Plantaže”. Rakija “Breskva” je regionalno jedinstven proizvod i zbog njenog karakterističnog mirisa promoviše se pod sloganom “Stigla je…Miriše na sreću”, a nastala tako što je berbom obuhvaćena najbolja odabrana breskva, da bi se nakon toga obavila fermentaciju i destilacija breskve po originalnoj tehnologiji u malim bakarnim kazanima.

Ovaj, svojevrstan sniježni šou je zamišljen da bude kombinacija sporta i zabave, a sportski program je kombinacija zimskih sportova (snoubord, skijanje, nordijsko trčanje).

Prvog dana po dolasku gostiju biće upriličena DJ party u restoranu “Dvorište”. Drugog dana na skijalištu Javorovača, angažovani animator Žarko Stanišić vodiće program i zabavljati prisutne goste sa akcentom na mlađu populaciju. U toku tog dijela će nastupiti i Rambo Amadeus sa bendom. Predviđeno je da program bude završen oko 17 časova kada kreće proglašenje pobjednika i dodjela nagrada. Noćni program je osmišljen u restoranu Dvorište gdje će nastupati PivaJazz band, poslije koncerta prisutne će zabavljati DJ.

Portal Analitika