Turizam

HTP Ulcinjska rivijera očekuje više gostiju iz Rusije

HTP "Ulcinjska rivijera" sa Turističkom organizacijom Ulcinj predstavila je svoju ponudu u okviru štanda Nacionalne turističke organizacije na sajmu turitma u Moskvi - MITT koji se održava od 18. do 22. februara.
HTP Ulcinjska rivijera očekuje više gostiju iz Rusije
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz tog hotelsko-turističkog preduzeća, predstavnici "Ulcinjske rivijere" su se sastali sa čelnicima turističkih agencija koje u Crnu Goru dovode goste iz Rusije, a sa kojima dugi niz godina imamo uspješnu saradnju i potpisani su ugovori za nastupajuću ljetnju sezonu. Takođe, uspostavljeni su i novi kontakti sa agencijama specijalizovanih za dolazak gostiju iz Rusije i Belorusije.

- Iako je tokom 2014. ostvareno oko 6.000 noćenja u hotelima "Ulcinjske rivijere", što je skoro dvostruko manje od uobičajenog broja noćenja, ove godine očekujemo više ruskih turista. Ono što nas posebno raduje jeste to da postoji veliko interesovanje za boravak sportista u hotelima "Olympic" i "Bellevue" na Velikoj plaži. Takođe, postoji i interesovanje individualnih gostiju za boravak u svim hotelima "Ulcinjske rivijere" - ističu iz ulcinjskog HTP-a.

Portal Analitika